Verzenden & Retourneren

Verzenden

Bij een bestelling boven de € 65,00 betaal je bij ons geen verzendkosten. Echter, bij een bestelling onder de € 65,00 betaal je € 6,50 verzendkosten. Woon je in de buurt van onze MINTO. Store, dan mag je het product altijd komen ophalen. Deze prijzen gelden voor verzending binnen Nederland. Woon je buiten Nederland, dan kun je ons altijd een bericht sturen. Pakketten en brievenbuspakketten worden standaard verstuurd via de dienst van PostNL.

Levertijd

Levering vindt plaats op het moment dat wij de betaling hebben ontvangen. Wij streven ernaar de producten uiterlijk twee werkdagen na ontvangst van betaling te verzenden.

Order compleet

Zodra we jouw bestelling hebben verzonden krijg je hiervan een bevestiging per e-mail. Binnen enkele dagen ontvang je jouw pakket!

Hoe kan ik mijn product retour sturen?

Valt het product toch niet in de smaak, geen probleem. Je kunt het altijd retour sturen. Dit kan binnen 14 dagen nadat je het product hebt ontvangen. Je kunt je retour aanmelden via het e-mailadres: info@mintolifestyle.nl. Vermeld in ieder geval het ordernummer, je naam en adresgegevens.

Bij het retourneren van de bestelling krijg je het orderbedrag gecrediteerd. Wij storten het bedrag terug op jouw rekening nadat wij de retourzending hebben ontvangen. De kosten voor retourzending van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Wij raden je aan om bij retourzendingen gebruik te maken van een Track & Trace code, zodat je ons niet aansprakelijk kan stellen wanneer een pakket kwijtraakt.

Indien producten zijn gebruikt, beschadigd of niet compleet zijn, wordt de retourzending niet in behandeling genomen en daarmee de kosten van de levering niet teruggestort.

Let op: Bestellingen boven de € 65,00 worden gratis verzonden. Als je besluit één (of meerdere maar niet alle) van de bestelde artikelen retour te zenden, waardoor de orderwaarde van de bestelling onder de € 65,00 uitkomt, vervalt de aanbieding van ‘gratis verzending’.

(MINTO behoudt zich dan het recht voor om de verzendkosten voor de verzending alsnog in rekening te brengen. In een dergelijk geval zijn de kosten voor de verzending én retourzending voor de koper)

Sale

Artikelen uit de sale collectie mogen helaas niet retour.

Volg onze socials!