Over MINTO.

Verzenden of ophalen

Je bestelt jouw item en dan gaan we aan de slag om het zo snel mogelijk te versturen. Maar woon je in de buurt van ons pick-up point, dan kun je jouw aankoop ook ophalen. Stuur ons even een berichtje, dan maken we een afspraak!

Het perfecte Cadeau

Eén van onze specialiteiten is met liefde jouw cadeau inpakken, want het overhandigen is net zo leuk als het uitpakken. Dus wil je iemand verrassen met een mooi item, dan pakken we dit graag voor jou in. Naar wens kunnen we er ook een persoonlijke boodschap aan toevoegen. Een uniek cadeau van jou voor een speciaal persoon!

Styling

Kan jouw woonkamer of welke ruimte dan ook wel een opfrisser gebruiken? Samen kijken we naar de mogelijkheden en maken we voor jou een op maat gemaakt stylingplan. Laat je huis stralen!

.

Even voorstellen!

Wij zijn Jorrit & Mildred. Als broer en zus hebben wij een gedeelde passie en dat is het stylen van ons huis. Wij delen onze passie nu graag met jou. Neem een kijkje op onze website en laat je inspireren! Kom je er niet uit of wil je persoonlijk advies, dan helpen wij je graag verder.

MINTO Lifestyle
MINTO Lifestyle
MINTO Lifestyle
MINTO Lifestyle

Afhaalpunt

Westerblokker 99

1695 AC Blokker

Alleen op afspraak

Of kom gezellig langs bij de MINTO. Studio
Kernweg 35, Hoorn80

Contactformulier

Contact

info@mintolifestyle.nl

Jorrit

✆ 06 – 55347119