Shop jouw kerstpakket

Na het succes van afgelopen jaar keert de Winter Wonderland Kerstmarkt terug in december 2024. We gaan er weer een uniek kerstevent van maken in de prachtige Noorderkerk!

Hoor de klanken van gezellige kerstmuziek, ruik de geur van warme glühwein, geniet van de duizenden lampjes in de bomen en ga op zoek naar jouw favoriete kerstgeschenk.

Welkom op jouw eigen kerstmarkt op een unieke locatie in Hoorn, exclusief voor jouw bedrijf.

Scrol naar beneden en bekijk onze promo!

Onze kerstmarkt in de Noorderkerk biedt gevarieerde en unieke producten in een sfeervolle winterse setting. Een betoverend aanbod van smaakvolle delicatessen, met zorg uitgekozen dranken, de nieuwste trends op het gebied van wonen en originele cadeautjes. Struin langs de gezellige kramen en stel je eigen kerstpakket samen.

De Noorderkerk in Hoorn is volledig omgetoverd tot een Winter Wonderland.

In samenwerking met Monique van Q2Be organiseren we de unieke kerstmarkten. Naast 100% kwaliteit vinden wij de complete beleving een belangrijk onderdeel: een magische experience. Met onze ruime ervaring op het gebied van organiseren kun je zorgeloos genieten van onze professionele kerstmarkt.

Liever een kerstmarkt op eigen (werk)locatie? Ook dát verzorgen wij graag! We nemen met plezier de mogelijkheden met je door. Dit kan natuurlijk telefonisch of we komen vrijblijvend bij je langs.

Wil je een direct een offerte ontvangen, klik op onderstaande button.

Een selectie van bedrijven die de Kerstmarkt afgelopen jaar hebben bezocht:

– Kinderopvang Berend Botje
– GevelNed
– Karsten Tenten
– Eva van Hoorn
– Eenhoorn Evenementen
– Mantel & Voors Notaris
– Esdege Reigersdaal

Ja, ik wil een offerte aanvragen!

winter-wonderland-kerstmarkt-hoorn

Vraag meer informatie aan!

Neem contact met ons op

Email: info@mintolifestyle.nl

Telefoon: 06-55347119